Владата предлага полицискиот час за престојниот викенд во кој се празнува Рамазан Бајрам и Свети Кирил и Методиј (недела и понеделник) да започне во сабота во 19.00 часот и да заврши во вторник во 05.00 наутро, дознава www.internationaldailyinfo.com .

Advertisements
Advertisements
Advertisements