Луѓето кои ја примиле вакцината за грип ќе бидат први кои би починале во евентуална глобална пандемија затоа што се подложни на инфекции

Во услови на т.н. пандемија на КОВИД-19, поголемиот дел од светот живее во страв, освен оние кои разбираат дека сиот овој театар е една голема измама која во аналите на историјата ќе биде запишана како ПОЛИТИЧКА ИЗМАМА.

Advertisements

Популацијата која живее во страв, нетрпеливо очекува вакцина за т.н. КОВИД-19. Не ги интересира што по протокол би требало да поминат минимум седум години за да производителот и агенциите кои ја одобруваат бидат сигурни дека е навистина безбедна. Не, не е важно ниту тоа што една од технологиите со која се експериментира на неа, воопшто не е ниту лиценцирана до сега.

Advertisements
Advertisements